Çocuk ve Gençlerin Madde Bağımlığından Uzak Tutulması Ve Rehabilite Edilen Gençlerin 18 Yaşından Sonraki Durumu konulu7.Genel Kurul

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen, Kent Konseyi Gençlik Meclisinin gündemi olan “Çocuk ve Gençlerin Madde Bağımlığından Uzak Tutulması Ve Rehabilite Edilen Geçlerin 18 Yaşından Sonraki Durumu”konusu 7. Genel Kurulunda ele alındı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici de, katılımcıları Kent Konseyi’nin genel çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Toplantıda Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Dinçoğlu da çocuk ve gençlerin madde bağımlılığından uzak tutulması konusunda bir sunum yaptı. Dinçoğlu, Gaziantep’teki Sokak çocuklarına yönelik yaptığı başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’e teşekkür etti. Ayrıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyesi Önder Yalçın da, kurul gündemi hakkında gençlik meclisinin raporunu katılımcılara bir sunum ile anlattı Toplantının sonunda soru cevap bölümünde katılımcılar kurul gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen Genel Kurula,AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, kent konseyi üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.